NICS probiotikus élőflórás készítmények, természetes vitaminok, táplálékkiegészítő termékek - A CSALÁDOK EGÉSZSÉGÉÉRT!

Kintner Ildikó NICS Zrt Tanácsadó

Rendelés leadás: +36 70 628 1808

GYORS KISZÁLLÍTÁS

Már 2 termék rendelésétől ingyenesen!

MAGAS MINŐSÉGŰ TERMÉKEK

Minőség Nagydíjas probiotikus élőflórás készítmények

MEGRENDELÉS -sel kapcsolatban hívd az alábbi tel.számot, vagy küldj üzenetet az alábbi elérhetőségek valamelyikén. 

+36 70 628 1808  |  nicsildi@gmail.com

1 db termék rendelésekor a szállítási költség 1.500 Ft.
2 db termék esetén a kiszállítás díjmentes.
120.000 Ft megrendeléstől AJÁNDÉK termék 🎁! (részletek itt)
Igény szerint személyesen, szállítási költség nélkül is átvehető több nagyvárosban, mely igényt kérünk megrendeléskor jelezni.


  Rendelési hivatkozási szám:
  68H07 (KINTNER ILDIKÓ)

  Kérj INGYENES konzultációt NICS vitamin szakértőtől, visszahívlak!

   Tudtad, hogy ha nem megfelelő vitamint választasz, akkor az lehet, hogy teljes pénzkidobás? Nálunk mindenki azt kapja, amire valóban szüksége van. Ráadásul nagyon kedvező áron érhető el kínálatunkban a prémium minőség, mely természetes összetevőket tartalmaz a biztos felszívódás jegyében!

   NICS vitamin rendelés és Kedvezménykártya igénylés

   Feltétel: Legalább 1 db éves termék megvásárlása. A termék átvételét követően lehetséges az igénylés, amit megrendeléskor is lehet már jelezni.


   Miért éri meg neked?
   Mert nem csak Te, de rokonaid, ismerőseid, barátaid rendelését is leadhatod, amik után minimum 18% kedvezmény kerül jóváírásra minden vásárlás után.


   Rendeléskor nem kell mást tenned, csak jelezd kártyaigényed az alábbi telefonszámon: +36 70 628 1808 vagy a nicsildi@gmail.com emailen.

   A szállítás és megrendelés folyamata

   Miután elküldted elérhetőségedet, felvesszük veled a kapcsolatot és igény esetén díjmentes telefonos konzultációt biztosítunk számodra. A lehető leggyorsabban, akár 24 órán belül kiszállítjuk az általad megrendelt vitaminokat, de szállítási költség nélkül is átveheted azt néhány nagyobb városban. Rendelésed leadhatod akár telefonon, vagy emailen keresztül is.

   +36 70 628 1808 vagy nicsildi@gmail.com

   Miért érdemes vitaminokban gondolkodnod?

   Ma már sajnos az élelmiszerekben jóval kevesebb, sokszor csak elenyésző mennyiségű vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok találhatóak meg. Nem véletlen, hogy egyre népszerűbbek a táplálékkiegészítők és étrendkiegészítők. Ha nem jut a szervezetünk megfelelő vitaminhoz, akkor annak nem kívánt következményei lehetnek, mely a hormonháztartásra és a szervek egészséges működésére is hatással van.

   Nálunk a prémium minőség garantált

   Az egyre dinamikusabban nemzetközi szinten fejlődő Natural Immune Control System (lásd. NICS vitaminok) elkötelezett abban, hogy csakis a legjobb minőséget képviselje a piacon. Nem mindegy ugyanis a hasznosulás szempontjából, hogy milyen molekulaszerkezetben, koncentrációban és gyártásban gondolkodunk. Kínálatunkban megtalálhatóak vitaminok nőknek, férfiaknak és gyerekeknek is.

   Beautiful Kollagén

   Mindenkinek fontos a bőr egészsége, szépségének megőrzése. Ám az első tavaszi napsugarak megjelenésekor a napallergiában szenvedők, igen kellemetlen tüneteket tapasztalnak. Pl: csalánkiütés, hólyagos vagy pattanásszerű bőrelváltozások, apró vörös duzzanatok, bőrpír....amiket külsőleg hűteni, kenegetni, fénytől óvni szükséges a tünetek enyhítése céljából.

   No de mit tehetünk belülről, a szervezetünk támogatása érdekében, hogy elkerüljük vagy lecsökkentsük ezeket a folyton jelentkező bőr problémákat, amik bizony nagyon meg tudják keseríteni a nyaralásainkat, nyári időszakokat.

   Egyre több pozitív tapasztalat (köztük a sajátom is) köszön vissza a Beautiful Kollagén terméket illetően.

   Gyulladáscsökkentő hatása mellett támogatja támogatja a bőr egészségét, de erősíti az izületeket, csontokat és a haj - köröm egészségében is hatékonyan szerepet játszik.

   A nyári szezon ill. nyaralás megkezdése előtt 2 héttel már ajánlott elkezdeni a szedését, hogy a szervezet feltöltődjön. A külső - belső változás nem marad el és a visszajelzésekből fogja tudni, hogy érdemes volt kipróbálni.