NICS probiotikus élőflórás készítmények, természetes vitaminok, táplálékkiegészítő termékek - A CSALÁDOK EGÉSZSÉGÉÉRT!

Kintner Ildikó NICS Zrt Tanácsadó

Rendelés leadás: +36 70 628 1808

GYORS KISZÁLLÍTÁS

Már 2 termék rendelésétől ingyenesen!

MAGAS MINŐSÉGŰ TERMÉKEK

Minőség Nagydíjas probiotikus élőflórás készítmények

Egyszerűen, akár telefonon: +36 70 628 1808 akár emailen nicsildi@gmail.com keresztül is érdeklődhetsz a NICS természetes vitaminokról és leadhatod rendelésed.

KERESS MOST: +36 70 628 1808

A szállítás és megrendelés folyamata

Miután elküldted elérhetőségedet, felvesszük veled a kapcsolatot és igény esetén díjmentes telefonos konzultációt biztosítunk számodra. A lehető leggyorsabban, akár 24 órán belül kiszállítjuk az általad megrendelt vitaminokat, de szállítási költség nélkül is átveheted azt néhány nagyobb városban. Rendelésed leadhatod akár telefonon, vagy emailen keresztül is.

+36 70 628 1808 vagy nicsildi@gmail.com

Miért érdemes vitaminokban gondolkodnod?

Ma már sajnos az élelmiszerekben jóval kevesebb, sokszor csak elenyésző mennyiségű vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok találhatóak meg. Nem véletlen, hogy egyre népszerűbbek a táplálékkiegészítők és étrendkiegészítők. Ha nem jut a szervezetünk megfelelő vitaminhoz, akkor annak nem kívánt következményei lehetnek, mely a hormonháztartásra és a szervek egészséges működésére is hatással van.

Nálunk a prémium minőség garantált

Az egyre dinamikusabban nemzetközi szinten fejlődő Natural Immune Control System (lásd. NICS vitaminok) elkötelezett abban, hogy csakis a legjobb minőséget képviselje a piacon. Nem mindegy ugyanis a hasznosulás szempontjából, hogy milyen molekulaszerkezetben, koncentrációban és gyártásban gondolkodunk. Kínálatunkban megtalálhatóak vitaminok nőknek, férfiaknak és gyerekeknek is.

Beautiful Kollagén

Mindenkinek fontos a bőr egészsége, szépségének megőrzése. Ám az első tavaszi napsugarak megjelenésekor a napallergiában szenvedők, igen kellemetlen tüneteket tapasztalnak. Pl: csalánkiütés, hólyagos vagy pattanásszerű bőrelváltozások, apró vörös duzzanatok, bőrpír....amiket külsőleg hűteni, kenegetni, fénytől óvni szükséges a tünetek enyhítése céljából.

No de mit tehetünk belülről, a szervezetünk támogatása érdekében, hogy elkerüljük vagy lecsökkentsük ezeket a folyton jelentkező bőr problémákat, amik bizony nagyon meg tudják keseríteni a nyaralásainkat, nyári időszakokat.

Egyre több pozitív tapasztalat (köztük a sajátom is) köszön vissza a Beautiful Kollagén terméket illetően.

Gyulladáscsökkentő hatása mellett támogatja támogatja a bőr egészségét, de erősíti az izületeket, csontokat és a haj - köröm egészségében is hatékonyan szerepet játszik.

A nyári szezon ill. nyaralás megkezdése előtt 2 héttel már ajánlott elkezdeni a szedését, hogy a szervezet feltöltődjön. A külső - belső változás nem marad el és a visszajelzésekből fogja tudni, hogy érdemes volt kipróbálni.

Üzenet küldése a Messenger alkalmazáson keresztül