NICS probiotikus élőflórás készítmények, természetes vitaminok, táplálékkiegészítő termékek - A CSALÁDOK EGÉSZSÉGÉÉRT!

Kérj INGYENES konzultációt NICS szakértőnktől, visszahívunk!


  Tudtad, hogy ha nem megfelelő vitamint választasz, akkor az lehet, hogy teljes pénzkidobás?
  Nálunk mindenki azt kapja, amire valóban szüksége van.
  Ráadásul nagyon kedvező áron érhető el kínálatunkban a prémium minőség, mely természetes összetevőket tartalmaz a biztos felszívódás jegyében!

  MEGRENDELÉS-el kapcsolatban hívd az alábbi tel.számot, vagy küldj üzenetet az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

  +36 70 628 1808  |  nicsildi@gmail.com

  1 db termék rendelésekor a szállítási költség 1.500 Ft.
  2 db termék esetén a kiszállítás díjmentes.
  Igény szerint személyesen, szállítási költség nélkül is átvehető Szegeden - Kecskeméten - Budapesten, melyet kérünk megrendeléskor jelezni.


   Rendelési hivatkozási szám:
   68H07 (KINTNER ILDIKÓ)

   Kedvezménykártya igénylés

   Feltétel: Legalább 1 db éves termék megvásárlása. A termék átvételét követően lehetséges az igénylés, amit megrendeléskor is lehet már jelezni.


   Miért éri meg neked?
   Mert nem csak Te, de rokonaid, ismerőseid, barátaid rendelését is leadhatod, amik után minimum 18% kedvezmény kerül jóváírásra minden vásárlás után.


   Kedvezménykártya igénylésedhez nem kell mást tenned, csak hívni az alábbi telefonszámot: +36 70 628 1808 vagy jelezd kártyaigényed a nicsildi@gmail.com emailen.

   Válaszd a Minőség Nagydíjas NICS élőflórás készítményeket, természetes vitaminokat, táplálékkiegészítő termékeket.


   Elérhetőségek

   Cím: 6000 Kecskemét, Vörösmarty u. 12. (személyes átvétel INGYENESEN)

   Tel.: +36 70 628 1808

   Email: nicsildi@gmail.com


   A szállítás és megrendelés folyamata

   Miután elküldted elérhetőségedet, felvesszük veled a kapcsolatot és igény esetén díjmentes telefonos konzultációt biztosítunk számodra. A lehető leggyorsabban, akár 24 órán belül kiszállítjuk az általad megrendelt vitaminokat, de szállítási költség nélkül is átveheted azt néhány nagyobb városban.

   Miért érdemes vitaminokban gondolkodnod?

   Ma már sajnos az élelmiszerekben jóval kevesebb, sokszor csak elenyésző mennyiségű vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok találhatóak meg. Nem véletlen, hogy egyre népszerűbbek a táplálékkiegészítők és étrendkiegészítők. Ha nem jut a szervezetünk megfelelő vitaminhoz, akkor annak nem kívánt következményei lehetnek, mely a hormonháztartásra és a szervek egészséges működésére is hatással van.

   Nálunk a prémium minőség garantált

   Az egyre dinamikusabban nemzetközi szinten fejlődő Natural Immune Control System (lásd. NICS vitaminok) elkötelezett abban, hogy csakis a legjobb minőséget képviselje a piacon. Nem mindegy ugyanis a hasznosulás szempontjából, hogy milyen molekulaszerkezetben, koncentrációban és gyártásban gondolkodunk. Kínálatunkban megtalálhatóak vitaminok nőknek, férfiaknak és gyerekeknek is.

   Üzenet küldése a Messenger alkalmazáson keresztül