NICS probiotikus élőflórás készítmények, természetes vitaminok, táplálékkiegészítő termékek - A CSALÁDOK EGÉSZSÉGÉÉRT!
Kintner Ildikó NICS Zrt Tanácsadó
Rendelés leadás: +36 70 628 1808
NICS probiotikus élőflórás készítmények, természetes vitaminok, táplálékkiegészítő termékek - A CSALÁDOK EGÉSZSÉGÉÉRT!
Kintner Ildikó NICS Zrt Tanácsadó
Rendelés leadás: +36 70 628 1808
Természetes összetevőivel segít a fogyni vágyók számára az ideális testsúly elérésében és az izmok megtartásában, növekedésében. Természetes vitaminokat tartalmazó készítmény.
Ár: 28.100 Ft/20 adag
NICS Cocoa Blend Diet Shake
Fehérje – WPC 80%
A tejsavó fehérje az egyik legmagasabb minőségű fehérje. Ezt használják a hivatásos sportolók az izmok növelésére és karbantartására. Ez a fehérje sem árban, sem minőségben nem hasonlítható össze a tejporral vagy a szójafehérjével.
Rost – Inulin
Közismertebb nevén prebiotikum. Egy olyan rost, ami fokozza az élőflóra (probiotikumok) szaporodását, valamint felelős a jó baktériumok túlsúlyba kerüléséért.
Rost – Természetben előfordulva a glükomannán
A kígyópálma gyökerének természetes növényi rostja, amely napi 3 gramm fogyasztása esetén, a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömeg csökkenéshez. Míg napi 4 gramm bevitele hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.
Szénhidrát – Kókuszvirág cukor és Gyümölcscukor
A kellemes édes ízért a kókuszvirágból nyert édes nektár, valamint a gyümölcsökből kinyert kivonatok a felelősek. Így tudtuk elérni azt a harmonikus, telt ízt, amely jellemzi a terméket. Az édesítésnél figyelemmel voltunk arra, hogy a kalóriatartalom alacsony legyen, így finomított cukrot a termék nem tartalmaz, valamint egy tasak energiatartalma mindösszesen 112 KCal. Cégünk a bélflóra szempontjából a Steviát és Xilitet, jelen esetben, mint összetevőt nem támogatja, ezért ezeket a készítmény nem tartalmaz.
Zsír – Holland kakaópor
Sovány kakaó, melynek ízvilága a kókuszvirág nektárral és a gyümölcscukorral együttes harmóniában alkotják a tökéletes csokoládé ízt. Ennek a hármas kombinációnak köszönhetően nem kellett hozzáadnunk mesterséges aromát és ízfokozókat.
Vitaminok – A-, B2-, B6-, B7-, B9-, B12-, D-, E-, K2-vitamin
Az egy tasakban lévő D-vitamin tartalom 500 NE, azaz a napi D-vitamin bevitel 250%-a. Az A-, B2-, B6-, B7-, B9-, B12-, E- és K2-vitaminok mennyisége a felnőtt ember számára meghatározott szükséges napi bevitel 50%-át biztosítja. Napi 2 tasak tartalmának elfogyasztásával tehát fedezzük a napi vitamin szükséglet 100%-át a felsorolt vitaminok vonatkozásában.
Kollagén
A testsúlyvesztéssel a kötőszövet rugalmassága csökkenhet, ennek támogatására is szolgálhat a készítményben lévő kollagén.
Inulin és élőflóra
Az élőflórát olyan jótékony, élő mikroorganizmusok alkotják, melyek a tápcsatornában a savas közeget is túlélve segítik a bélflóra egészséges egyensúlyának fenntartását. Termékeink magas csíraszámban tartalmaznak több élőflórát és a szaporodásukat elősegítő Inulint.
A probiotikum más néven élőflóra kifejezés görög eredetű, jelentése: az életért. A mai értelemben R. B. Parker alkalmazta először a probiotikum kifejezést 1974-ben, mint azokat az organizmusokat és anyagokat, amelyek a bélrendszer mikroba-egyensúlyáért felelősek. A probiotikumok jellemzői, hogy emberi eredetűek, nem kórokozók, ellenállnak a gyomorsav, az epe, valamint a nyál, a hasnyálmirigy és a bélnedvek emésztő enzimei hatásának. Az élelmiszerek szavatossági idejének tartalma alatt és a technológiai folyamatok során megőrzik ellenállóképességüket. Ezen kívül a probiotikumok képesek a nyálkahártyák sejtjeihez tapadni, a potenciális kórokozók ellen antimikrobás hatást fejtenek ki, csökkentik a kórokozó mikrobák megtapadását a nyálkahártya felszínén. A probiotikumok legnagyobb részben tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok. A legismertebb probiotikus tejsavbaktérium-törzsek többsége a Lactobacillus, kisebb része a Streptococcus nemzetséghez tartozik.
Prebiotikumoknak nevezzük azokat a természetes tápanyagokat, amelyek jellemzően a probiotikumok kizárólagos tápanyagai, ezért elősegítik azok elszaporodását és túlsúlyba kerülését. A szájüregben, illetve a gyomor-bélcsatornában az emésztőenzimek nem bontják le a prebiotikumokat, így emésztetlenül juthatnak a vastagbélbe. A prebiotikumok diétás rostok, de vízben oldhatók, ezért a diétás rostok közül is a legkiválóbbak. Élelmi rost funkciójuk mellett igazi hasznosságuk abban rejlik, hogy a probiotikumok kizárólagos táplálékai. Mivel a vastagbélben már kevés az emészthető táplálék, vagyis ott relatív táplálékhiány van, az elfogyasztott prebiotikumok lehetőséget kínálnak a humánbarát bélbaktériumok elszaporodására.
Természetes állapotukban sok élelmiszerben előfordulnak, pl: csicsóka, cikóriagyökér, vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma, articsóka, teljes értékű gabonamagvak, búza, banán, len, spenót, káposztafélék, mangold, mustárfélék, bogyós gyümölcsök, hüvelyesek, tej és az érett sajtok többsége.
A prebiotikumok egyik fajtája az Inulinok, tulajdonképpen egy diétás rost, mely emésztetlenül jut el a vastagbélbe, fokozzák a probiotikumok szaporodását, túlsúlyba kerülésüket.
Szerepük: emésztés, bélflóra egyensúlya
A szervezetünk legnagyobb felszínnel rendelkező, mintegy 7‒9 méter hosszúságú bélrendszerünkön keresztül áll kapcsolatban a külvilággal. Így potenciális támadási helyként szolgál a kórokozók és a toxikus anyagok számára. A bélben normális körülmények között mintegy 200-400 baktériumtörzs található. A magzati életben a jótékony baktériumok 95‒98%-ban vannak túlsúlyban. Az egészséges bélflóra védelmet biztosít számos kórokozóval szemben, biztosítja a bélnyálkahártya épségét és segíti a szervezet számára szükséges tápanyagok felszívódását. Számos, a szervezet számára nélkülözhetetlen vitamint termelnek. Ha az emésztőrendszer védelmi mechanizmusai gyengülnek, az többek között felszívódási folyamatok zavarát okozhatja.
A probiotikumok ahhoz, hogy képesek legyenek környezetükre hatást gyakorolni, a nagyszámú jelenlét alapfeltétel, mely a bélfolyadékban grammonként legalább 108 c.f.u. organizmust jelent.
Mit jelent a c.f.u. kifejezés?
c.f.u.: kolóniaképző egység milliliterenként, az életképes mikroorganizmusok száma (csíraszám). A készítményekben általában ilyen egységben adják meg a baktériumok mennyiségét. Az Inulint azonban mg-ban határozzák meg. Megfelelő dózisnak a minimum 109 c.f.u. az elfogadott.
Milyen a hatékony élőflórás készítmény?
Ez a Number One Shake Product termék ötféle speciálisan összeválogatott élőflórát tartalmaz emelt csíraszámban, továbbá a hatékonyságot növelő Inulint.