NICS probiotikus élőflórás készítmények, természetes vitaminok, táplálékkiegészítő termékek - A CSALÁDOK EGÉSZSÉGÉÉRT!

A szállítás és megrendelés folyamata

Miután elküldted elérhetőségedet, felvesszük veled a kapcsolatot és igény esetén díjmentes telefonos konzultációt biztosítunk számodra. A lehető leggyorsabban, akár 24 órán belül kiszállítjuk az általad megrendelt vitaminokat, de szállítási költség nélkül is átveheted azt néhány nagyobb városban.

Miért érdemes vitaminokban gondolkodnod?

Ma már sajnos az élelmiszerekben jóval kevesebb, sokszor csak elenyésző mennyiségű vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok találhatóak meg. Nem véletlen, hogy egyre népszerűbbek a táplálékkiegészítők és étrendkiegészítők. Ha nem jut a szervezetünk megfelelő vitaminhoz, akkor annak nem kívánt következményei lehetnek, mely a hormonháztartásra és a szervek egészséges működésére is hatással van.

Nálunk a prémium minőség garantált

Az egyre dinamikusabban nemzetközi szinten fejlődő Natural Immune Control System (lásd. NICS vitaminok) elkötelezett abban, hogy csakis a legjobb minőséget képviselje a piacon. Nem mindegy ugyanis a hasznosulás szempontjából, hogy milyen molekulaszerkezetben, koncentrációban és gyártásban gondolkodunk. Kínálatunkban megtalálhatóak vitaminok nőknek, férfiaknak és gyerekeknek is.

C-vitamin és aszkorbinsav

A C-vitamin ára azért  nagyon meghatározó, mert nem mindegy, hogy csupán aszkorbinsavról (C-vitamin antioxidánsa), vagy komplexen C vitaminról beszélünk. Ezért az aszkorbinsav ára nem feltétlen egyezik meg a C-vitamin árával.

C-vitamin talán a legismertebb vitamin. A vízben oldódó vitaminok csoportjába sorolható cukorszármazék. A legtöbb állat szintetizálni tudja a saját vitaminszükségletét, ezzel szemben az embernek az étrendi forrásokra kell szorítkoznia. A C-vitamin csak igen kis mennyiségben fordul elő az állati eredetű tápanyagokban, a zöld növények, gyümölcsök fedezik a szükséglet döntő részét. Egyes növények különösen nagy mennyiséget tartalmaznak, például a csipkebogyó és egyes paprikafajok száraz súlyának 1-2 %-a C-vitamin.

Legfőbb természetes forrásai
A citrusfélék gyümölcsei, a bogyós termések, a zöld és leveles főzelékfélék, a paradicsom, a paprika.

Miért fontos a C-vitamin?
A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez. A normál kollagénképződéshez is hozzájárul a C-vitamin, ezen keresztül a bőr, az erek, a porcok, a csontozat, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartásához. Segít a fáradtság és kifáradás csökkentésében, hozzájárul az E-vitamin redukált formájának regenerálásához, illetve fokozza a vas felszívódását. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, illetve az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően.

D-vitamin

A jó minőségű D-vitamin ára szempontjából érdemes figyelembe venni, hogy egy viszonylag alacsony költségvetéssel előállítható vitaminról van szó, ám lényeges szempont, hogy a szervezet D-hormon segítségével tudja a kalciumot előállítani, mely többek között megerősíti csontrendszerünket és véd egyes vírusokkal szemben. Azonban, ha önmagában fogyasztunk kalciumot, az lerakodhat az érpályán sclerotikussá téve azt. A D3 és K2 vitamin, valamint minimális A vitamin, megfelelő magnézium szint és C-vitamin együttes fogyasztása adhatja meg a kívánt eredményt.

A D-vitamin a zsírban oldódó vitaminok csoportjába sorolható. A D3-vitamin a máj által előállított dehidrokoleszterinből a bőrben napfény hatására képződik. A D-vitaminnak van egy jellegzetessége: kialakulásához a bőrünket érő napsugárzásra van szükség, az ultraibolya sugarak egyikének különösen megvan az a képessége, hogy a bőrön belüli szteroidokat D-vitaminná alakítsa. A vesék és a máj teszik teljessé az ultraibolya sugárzás pozitív hatását és adják meg a lehetőséget a D-vitamin számára, hogy kifejthesse tevékenységét és átalakulhasson aktív formájába. Sokan inkább hormonnak tekintik a D-vitamint, mint valóságos vitaminnak. Azon anyagok egyikének, melyet a belső elválasztású mirigyek állítanak elő.

Legfőbb természetes forrásai
Halmájolaj, szardínia, hering, tonhal, lazac, tej és tejtermékek.

Miért fontos a D-vitamin?
A D-vitamin hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához. (A foszfor részt vesz a normál csontozat fenntartásában.) Szerepet játszik a sejtosztódásban, hozzájárul az egészséges izomfunkció, csontozat, a normál fogazat fenntartásához, illetve az immunrendszer normál működéséhez.

Q10 vitamin

A Q10 vitaminnak az idegek védelmében, az élő sejtek energiaképzésében van fontos szerepe, aminek hatásfokozását a hozzáadott Q1 fokozza. A Q10-et az emberi szervezet (ellentétben a valódi vitaminokkal) képes szintetizálni, de az életkor előrehaladtával a szervezeten belüli termelődése lecsökken.

Miért szedjünk Q10 és Q1 koenzimet?
A Q10 olyan természetes anyag, mely testünk minden szövetében megtalálható, és szorosan kapcsolódik a sejtekben a tápanyagokból történő energianyerő folyamatokhoz. Hatását a koenzim Q1 fokozza, mert aktiválja az energiatermelés során a Q10-et.

Multivitamin

Kínálatunkban elérhető a legjobb multivitamin nőknek, gyerekeknek és férfiaknak egyaránt. Fontos, hogy körültekintő alapossággal válasszunk a multivitaminok közül, mert a többféle vitamin egymással is „harcba” kelhet, más-más közegben oldódnak fel, így mindenképpen javasoljuk, hogy kérd ingyenes tájékoztatásunkat.

A multivitamin készítmény a szervezet számára szükséges vitaminok pótlását biztosítja, továbbá hozzájárul az idegrendszer és immunrendszer normál működéséhez.

Kollagén

A kollagén terén megkülönböztetünk I-es és II-es típusú kollagént. Gyulladáscsökkentő hatása mellett támogatja a bőr egészségét, erősíti az ízületeket, csontokat.

kollagén egy természetes fehérje, mely az emberi szervezetben a fehérjetömeg 30%-át teszi ki. Elsősorban kötő- és támasztószövetekben található meg, de ez az egyik fontos építőanyaga a csontoknak, a porcoknak, az inaknak, a szalagoknak és a bőrnek is. A bőrfehérjék átlagos tömegének a 70%-a kollagén. Ezt a fehérjét a szerveztünk képes előállítani az aminosavakból, azonban a kor előrehaladtával termelődése fokozatosan csökken. A természetes kollagén források az állati eredetű élelmiszerek, főleg a szárnyasokban és a halakban van sok, de a gombákban is megtalálható ez az anyag. Fontos az is, hogy többféle zöldséget, magvakat és hüvelyeseket is fogyasszunk, mert a növényi fehérjék is részt vesznek a kollagén felépítésében.

Alga

A alga kapcsán lényeges szempont, hogy csakis kristály tiszta vizekben történjen a termesztésük és, ha tengerekből nyerjük ki, akkor szintén tiszta vizű területek jöhetnek szóba, különben fordítva sül el a mutatvány.

spirulina alga, vagy más néven spirulina platensis egy soksejtű fonal, amely spirálszerűen feltekeredik, azonban ezt a cérnaszerű algát nem a növények, hanem a baktériumok közé sorolják. Nagy mennyiségben fordul elő szubtrópusi, illetve trópusi vizekben. A spirulina algának nincsen erős sejthártyája, ezért a szervezet könnyedén juthat hozzá a benne lévő létfontosságú vegyületekhez, emellett erős antioxidáns tartalmú. Természetben előfordulva tartalmaz kalciumot, magnéziumot, szilíciumot, cinket. Leginkább a sötét, zöld levelű zöldségekben található meg.

Chlorella pyrenoidosa nevű egysejtű mikroalga az édesvizekben fordul elő. Kis mérete ellenére igazi erőmű. Természetben előfordulva gazdag vasban, magnéziumban, káliumban, szelénben, cinkben, C-vitaminban és B-vitaminokban, valamint olyan aminosavakat tud előállítani, amire a szervezetünk magától nem képes.

kőalga vagy más néven Lithothamnium calcareum Nyugat-Európa magas ásványtartalmú, kristálytiszta vizeiben honos. A 19. századtól kezdve tartják növényként számon. Az élő kőalga vörös színű, de szárítás után színe fehérré változik. Érdekessége, hogy rendkívül lassan nő, évenként csupán 1 millimétert. Jelentősége ennek a mikroalgának, hogy természetben előfordulva igen magas a kalcium tartalma, összetételének több mint 34%-át természetes, tiszta kalcium képezi. Emellett viszont nagyon gazdag még magnéziumban, vasban és más nyomelemekben is, mint például cink, kobalt, jód és szelén.

Haematococcus Pluvialis elnevezésű mikroalga termeli a legnagyobb mennyiségben az asztaxantint a természetben. Ez az édesvízi alga kb. 0,1 mm nagyságú. A zöld algák családjához tartozik a vérben gazdag Haematococcuss Pluvialis, amely erős napsugárzás vagy tápanyaghiány esetén nyugalmi állapotba kerül és vérvörösre pigmentálódik. A vörös szín fő okát, az asztaxantin karotionidot 1944-ben Tisher angol biokémikus azonosította. Később a természetes asztaxantin a ˝világ legerősebb antioxidánsa˝-ként vált ismertté.

Ginkgo biloba

Ginkgo Biloba, vagyis másik nevén a páfrányfenyő a világ egyik legérdekesebb fája, ami akár 1000 évig is elélhet, így ezek a legidősebb fák a Földön. Érdekessége, hogy a megporzást csak a lehullott magkezdeményben követi a megtermékenyítés. Őshazájában, Kelet-Kínában nagy a vallási jelentősége. Jellemzően a levelekből vonják ki a hatóanyagot, a flavonoidot. A teljesen kifejlett, élénk zöld leveleit gyűjtik, melyeket gyorsan megszárítanak, majd aprítanak és csak a belőle készült standardizált száraz kivonatot alkalmazzák. A ginkgo bilobát a tradicionális kínai gyógyászatban a mai napig agyi keringési problémákkal kapcsolatos panaszokra használják, már egy középkorban íródott kínai orvosi könyv az ˝agy jótevőjének˝ nevezi. India ajurvédikus gyógyítói is a hosszú élettel hozták összefüggésbe és állítólag a hosszú életet ígérő varázsitalnak is a része volt. 1730-tól került Európába. 1950-es években került be a nyugati gyógyászatba és 1965-ben került piacra az első ginkgotartalmú gyógyszerkészítmény. Manapság szívesen ültetik parkokba, a levegőszennyeződéssel szemben sokkal ellenállóbb a többi fafajtához képest. Édes magja nagyra becsült csemege a Távol-Keleten, pirítva és sózva is kedvelik.

Immunrendszer erősítő vitaminok felnőtteknek

A multivitamin készítmény a szervezet számára szükséges vitaminok pótlását biztosítja, továbbá hozzájárul az idegrendszer és immunrendszer normál működéséhez.

A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez. A normál kollagénképződéshez is hozzájárul a C-vitamin, ezen keresztül a bőr, az erek, a porcok, a csontozat, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartásához. Segít a fáradtság és kifáradás csökkentésében, hozzájárul az E-vitamin redukált formájának regenerálásához, illetve fokozza a vas felszívódását. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, illetve az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően.

A D-vitamin hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához. (A foszfor részt vesz a normál csontozat fenntartásában.) Szerepet játszik a sejtosztódásban, hozzájárul az egészséges izomfunkció, csontozat, a normál fogazat fenntartásához, illetve az immunrendszer normál működéséhez.

Stressz ellen vitamin

Hozzájárul az érzelmi egyensúly megtartásához, segíti az optimális relaxációt, jótékonyan hat a központi idegrendszerre, alvászavarokra.

Üzenet küldése a Messenger alkalmazáson keresztül